Ontdek onze blog voor online succes

Of je nu op zoek bent naar een website, webapplicatie, webontwikkeling, sociale media management of professionele fotografie, wij hebben de expertise en creativiteit in huis om je te helpen opvallen in de digitale wereld.

Onze blogs zijn een waardevolle bron van informatie en inzichten die je kunnen helpen om het meeste uit jouw online aanwezigheid te halen. Of je nu nieuwsgierig bent naar de laatste trends in online marketing, tips of inspiratie zoekt voor je volgende sociale media campagne, je vindt het allemaal hier. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Vul het formulier in en maak een afspraak met ons voor jouw online groei.

Blog - mobielvriendelijkheid website

Mobielvriendelijkheid website

Met de toename van mobiele apparaten is het cruciaal dat websites mobielvriendelijk zijn om te zorgen dat ze goed functioneren op smartphones en tablets. Maar waarom is mobielvriendelijkheid zo belangrijk en hoe kun je controleren of jouw website voldoet aan deze normen? In deze blog gaan we dieper in op de betekenis van mobielvriendelijkheid, waarom het zo belangrijk is en hoe je het kunt testen, zodat je website optimaal presteert op elk apparaat.

 • Jelske Sanders
Blog - kbeeldoptimalisatie

Hoe beeldoptimalisatie de prestaties van websites kunnen beïnvloeden

In deze blog gaan we dieper in op hoe beeldoptimalisatie de prestaties van websites kan beïnvloeden en waarom het zo belangrijk is om hier aandacht aan te besteden. We bespreken de technische aspecten van beeldoptimalisatie en hoe deze technieken kunnen bijdragen aan het verhogen van de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van een website.

 • Steven Sanders
Blog - kwalitatieve foto's.

Maak een blijvende indruk door kwalitatieve foto's te delen!

Of u nu een particulier bent die uw verhaal wil vertellen of een bedrijf dat diensten probeert te promoten, fotografie is een van de belangrijkste vormen van communicatie geworden. Kwaliteitsfoto's kunnen mensen helpen verbinding te maken met de beoogde boodschap en relaties met het publiek op te bouwen.

 • Jelske Sanders
Blog - stage doen bij Digital up dat is...

Stage bij Digital up dat is...

Stagiaire Ayliene legt in deze blog je uit hoe een stage bij Digital up er aan toe gaat. Ben je ook benieuwd hoe ze haar stage heeft ervaren? Lees dan zeker de blog.

 • Ayliene Vanthournout
Blog vacature online pormoten hoe doe je dit

Tips om je vacature snel in te vullen

Het internet is voor veel werkzoekenden de eerste stop geworden. Met zoveel vacatures online kan het echter moeilijk zijn om je vacature onder de aandacht te brengen. Hier zijn enkele tips om je vacature online te promoten en de beste kandidaten aan te trekken.

 • Jelske Sanders
Blog - Redenen waarom belangrijk is om een website te hebben

9 redenen waarom je als bedrijf een website nodig hebt

Het is een bekend feit dat een website tegenwoordig een noodzaak is voor elk bedrijf. Het is de best mogelijke manier om je aanwezigheid in de digitale wereld te vestigen, maar niet veel bedrijven weten waarom ze er een nodig hebben. Dit artikel neemt je mee door enkele redenen waarom je een website nodig hebt.

 • Jelske Sanders
Blog welke gegevens zijn verplicht op je website?

Welke gegevens zijn verplicht op je website?

Ben jij wettelijk in orde? Want ook online zijn er regels van wat er allemaal vermeld moet staan op je website ook als je niets verkoopt op je website. Heb je ook een webshop ? Dan zijn er nog wat extra juridische aspecten die je zeker niet uit het ook mag verliezen.

 • Jelske Sanders
Blog online omgaan met coronavirus hoe doe je dat

Online omgaan met het coronavirus

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Moet je als bedrijf nu sluiten of kan je toch openblijven? Wat het ook is dit virus heeft toch invloed op iedereen zijn bedrijf. Hoe ga je er nu mee om? Wat moet je online doen als bedrijf? Wij maakten een kort overzichtje voor je.

 • Jelske Sanders
Blog instagram business, aan de slag ermee

Aan de slag met Instagram business

Instagram, het ideale platform om naamsbekendheid te bereiken en nieuwe producten te introduceren. Voor vele bedrijven is het echter een platform waarmee ze niet goed weten wat te doen. Nochtans is het waarschijnlijk één van de makkelijkste socialemediaplatformen om te managen. Hoe maak je nu van Instagram het best gebruik en hoe haal je het meeste uit dit platform? Lees snel verder, we geven je enkele tips om je op weg te helpen.

 • Jelske Sanders
Blog winactie op facebook wat mag en wat niet

Winactie op Facebook do's & don'ts

p Facebook zie je regelmatig wel eens een wedstrijd passeren. De ideale tool voor als je snel meer interactie en dus meer zichtbaarheid wil genereren. Bedrijven organiseren volop like-, deel- en winacties. Maar wist je dat je oproep tot delen eigenlijk niet is toegelaten door Facebook?

 • Jelske Sanders
Blog 10 dingen die je niet mag doen op je facebook bedrijfspagina

10 dingen die je niet mag doen op je Facebook bedrijfspagina

Facebook is nog steeds het grootste sociale media netwerk in de wereld. Het perfecte platform om te connecteren met potentiële klanten. Voor veel bedrijven is hun Facebookpagina zelfs een tweede website geworden. Dit brengt ook een bepaalde druk met zich mee, want je wil Facebook toch zo correct mogelijk gebruiken. Dit blogbericht gaat over wat je vooral niet mag doen op je Facebookpagina. Enkele handige tips op een rijtje!

 • Jelske Sanders