Een website, het handelsmerk van jouw bedrijf

Heb je nog geen website voor jouw bedrijf? Dan moet dat snel veranderen, want consumenten zoeken tegenwoordig vaker online naar extra informatie. Ben je online niet te vinden dan is dit een gemiste kans. Daarom ontwikkelen wij graag een kant-en-klare website, volledig op maat van jouw bedrijf.
Heb je wel al een website, maar is die verouderd? Dan analyseren we die eerst grondig en bekijken we wat voor jou nu de beste oplossing is. Na de analyse maken we het bouwplan op voor jouw nieuwe site. Samen bepalen we welke elementen zeker op de website aanwezig moeten zijn.
We geven je tot slot nog mee dat het meestal voordeliger is om een website from scratch op te bouwen dan een verouderde website aan te passen. Wat kies jij? Laat ons alvast beginnen met een verkennend gesprek.

Maak een afspraak
Webdesign digital up

Simpel prototype

In de eerste fase maken we een eenvoudig prototype van jouw website. Eenmaal de structuur op punt staat, starten we met de grafische uitwerking.

Registratie domeinnaam

Onder welke naam vinden we jou op internet terug? Een goede domeinnaam is efficiënt en makkelijk te onthouden. Indien nodig, registreren wij zelf de nodige domeinnamen. Ten slotte bekijken we of er nog extra zaken ontwikkeld moeten worden. Moet er bijvoorbeeld een database gekoppeld worden aan jouw website? Is er een webshop nodig of heb je andere wensen? Jij vraagt, wij bouwen.

Realisaties webdesign

Stel, je bent eigenaar van jouw domeinnaam op internet. Wist je dat je die ook kunt registreren als merk? Ben je daarnaast ook eigenaar van de domeinnamen van jouw verschillende producten of diensten, koppel ze dan aan jouw website. Wij onderzoeken graag wat mogelijk is en zorgen voor de volledige afhandeling van alle formaliteiten. Alles gebeurt uiteraard in samenspraak met de klant.

Heb je een droom of een idee voor jouw bedrijf, maar heb je nog geen website om het te ondersteunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw droomwebsite, zodat je jouw bedrijf online kunt presenteren en laten groeien.

Onze professionele en ervaren webdesigners werken nauw met je samen om jouw visie om te zetten in een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en effectieve website. Wij geloven dat jouw website meer moet zijn dan alleen maar een online visitekaartje. Het moet een weerspiegeling zijn van jouw bedrijf, jouw merk, jouw waarden en jouw doelen.

Wij begrijpen dat het ontwikkelen van een website een belangrijke investering is voor jouw bedrijf en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die binnen jouw budget passen. Wij streven naar het creëren van een website die niet alleen mooi is, maar ook resultaten oplevert. Ons doel is om jouw bedrijf te laten groeien en jouw klantenbestand uit te breiden door middel van een effectieve online aanwezigheid.

Dus als je een droom of idee hebt en een website nodig hebt om het te realiseren, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag jouw bedrijf online te laten groeien en jouw doelen te bereiken. Laat ons je helpen jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen!

Digital up domeinnaam en hosting
Maak een afspraak
oog wilt ook wat, webdesign

Het oog wil ook wat

Jouw experten in visuele communicatie dankzij jarenlange online ervaring

Een verrassende huisstijl? Of leuke infographics voor jouw website? Onze gespecialiseerde ontwerpers halen voor jou het onderste uit hun kan. Toveren het mooiste uit hun hoed. Blazen je van je sokken.
Wil je jouw marketing en communicatie op punt stellen? Laat je voortaan begeleiden door Digital Up, jouw centrale aanspreekpunt. Voor online communicatie. Technisch of commercieel getint. In videovorm of geschreven. Digital Up is jouw onestopshop.

Onze aanpak

Analyse

We bekijken je huidige zichtbaarheid online. Heb je al een website dan gaan we deze analyseren. Wat zijn de opportuniteiten, pijnpunten. We bekijken de andere digitale kanalen en analyseren hoe je momenteel online zichtbaar bent.

Webdesign stappen analyse

Verkennen

Een verekkend gesprek. Op dit gesprek geven we je de analyse mee van je huidige situatie. We nemen tijd op je bedrijf te begrijpen, je doelstellingen, budget, visie en aanpak. Met al deze informatie geven we je de strategie mee die het beste is voor jouw bedrijf. We proberen samen tot de juiste oplossing te komen die bij je behoeften passen.

Webdesign stappen verkennen

Creatie

Ben je overtuigd na het gesprek? Dan gaan wij aan de slag voor je. We starten steeds met je 3 voorstellen te doen om tot de ideale website te komen waar jij een lach van op je gezicht krijgt.
Keuze gemaakt? Dan gaan wij verder aan de slag om van je website een mooie creatie te maken, maar die ook gebruiksvriendelijk is en geoptimaliseerd om te scoren in Google.
De vooruitgang zal je als klant bij ons steeds kunnen volgen. je krijgt een gepersonaliseerde link waarop je steeds de aanpassingen aan je website kan volgen. Want elke website maken wij op maat van het bedrijf.

Webdesign stappen creatie

Live

Zijn we tot het resultaat die jouw een glimlach op je gezicht tovert? Dan kunnen we overgaan tot het online plaatsen van jouw website.
Bij het live gaan van je website zorgen we er mee voor dat je website in regel is met de privacywetgeving. We plaatsen een privacy-en cookiebeleid, alle formulieren worden bekeken en zorgen we voor dat voldoen aan de GDPR regels.
We zorgen ervoor dat je hosting helemaal in orde staat en dat er een SSL-certificaat aan je website gekoppeld is.

Webdesign stappen live

Opvolging

Wil je meteen extra investeren in je website dan kunnen we je verschillende pakketten aanbieden naar jouw keuze zodat we je kunnen blijven bijstaan bij het verbeteren van je online zichtbaarheid.
Achteraf een opfrissing of aanpassing nodig? Dan staan wij nog steeds voor je klaar. In de toekomst ons nodig voor andere online zaken? Dan kan je ons ook contacteren.
We willen steeds klaarstaan voor onze klanten , er mee voor zorgen dat ze online blijven groeien.

Webdesign stappen opvolging

Huisstijl

Je huisstijl is belangrijk. Het is het eerste wat potentiële klanten zien als ze je website bezoeken, en het zegt veel over wie je als bedrijf bent. Indien je nog geen huisstijl hebt, is dat geen probleem. We kunnen samen kijken naar een passende en mooie oplossing die bij jouw bedrijf past.

Domein en hosting

Heb je al een pakket met domeinnaam en hosting? Dan gaan we meteen aan de slag om je website te bouwen. Heb je dit nog niet , geen probleem wij helpen je volledig met de registratie en installatie.

Google geoptimaliseerd

Bij het ontwikkelen van websites zorgen wij altijd voor een optimale zoekmachineoptimalisatie. Elk door ons gecreëerd project is volledig afgestemd op Google's richtlijnen, zodat alle essentiële aspecten van SEO in acht genomen zijn.

Een vrijblijvend gesprek?