Website ontwikkelen

Een website is een van de belangrijkste tools voor elk bedrijf. Het is een etalage en potentiële klanten zullen jouw bedrijf beoordelen op het uiterlijk en de gebruikerservaring. Een website is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar. Het is ook een geweldige manier om jouw doelgroep te bereiken en het bereik van jouw bedrijf te vergroten.

Wanneer je een professionele website hebt kan je zorgen dat potentiële klanten alle juiste informatie en up-to-date te zien krijgen. Je kunt jouw website ook gebruiken om speciale aanbiedingen en kortingen aan jouw klanten te leveren.

Een website is een essentieel onderdeel van elk modern bedrijf en moet worden gezien als een investering in plaats van als een kostenpost. Door een website te laten maken, kan je jouw bedrijf openen voor een hele nieuwe wereld van potentiële klanten.

Maak een afspraak

Hoe gaan wij te werk bij Digital up?

Uniek online aanwezigheid

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die creatief, uniek en interessant zijn. Onze ontwerpen zijn responsive en gebruiksvriendelijk. Webontwikkeling dat op maat gemaakte oplossing voor je bedrijf biedt. We zullen met je samenwerken om je specifieke behoeften te begrijpen en een website te ontwikkelen die aan al je vereisten voldoet volgens jouw budget. 

Op maat

Bij Digital up begrijpen we dat jouw website een verlengstuk is van jouw merk. Daarom hanteren we een op maat gemaakte, op maat gemaakte benadering van webontwikkeling en ontwerp. We werken met je samen om een website te maken die er niet alleen geweldig uitziet, maar die jouw klanten ook effectief aanspreekt en resultaten oplevert. Ons team heeft de ervaring en expertise om jouw website tot een succes te maken.

Mobiele weergave

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele apparaten om op internet te surfen. Google heeft zelfs gezegd dat mobielvriendelijkheid nu een rankingfactor is voor websites. Dit betekent dat als je website niet is geoptimaliseerd voor mobiel, je waardevol verkeer kunt mislopen.

We zorgen ervoor dat je website er goed uitziet ook op mobile en naar behoren functioneert op alle soorten mobiele apparaten.it is belangrijk voor zowel de bruikbaarheid als de zoekmachineoptimalisatie. Zodat jouw professionele website er geweldig uitziet en zich onderscheidt van de concurrentie.

Optimaliseren voor zoekmachines & Google

Je website is niet compleet zonder een goede optimalisatie voor zoekmachines. We vinden het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat je website zo is ontworpen dat Google deze gemakkelijk kan lezen en begrijpen. Tegelijkertijd hebben we aandacht voor de behoeften van uw klanten.  Wij ontwerpen websites die zowel gebruiksvriendelijk als zoekmachine vriendelijk zijn.

website ontwikkelen die future proof is

In een steeds veranderende landschap van internet staan wij in om met de tijd mee te gaan en gelijke tred te houden met de nieuwste technologie. We bieden onze klanten een functioneel en visueel aantrekkelijk product aan. Ons team heeft een goede mix van ontwerpers, programmeurs die samenwerken om een aangepaste website te maken die aan alle behoeften van je klant voldoet. 

website ontwikkelen
oog wilt ook wat, webdesign

Nieuwe website met Digital up? Hoe gaan we tewerk? 

Wij gaan voor je aan de slag. Je website wordt ontwikkeld en vormgegeven volgens jouw specificaties. Wij werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat iets is waar je blij mee bent. Je hebt inspraak in elk aspect van het ontwepr, van de lay-out tot de gebruikte kleuren en foto's. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het responsief is, zodat het er op alle apparaten geweldig uitziet. 

We beginnen meestal met een ontmoeting met onze klanten om te bespreken wat jullie zoeken in een professionele website. Het ontwikkelteam neemt vervolgens die informatie en maakt een voorstel voor de website. We houden rekening met het budget, de tijdlijn van de klant en eventuele andere speciale vereisten. Zodra er keuze is gemaakt van ontwerp en andere zaken, gaat ons team aan de slag met het maken van de andere inhoudt voor je webiste. Je krijgt een persoonlijke link en kan alle aanpassingen volgen die het team uitvoert.

Je domeinnaam en hostingaccount

Om een website online te kunnen plaatsen heb je natuurlijk een domeinnaam en hostingaccount nodig. Wij helpen je hier graag verder bij, we hebben onze eigen servers in beheer en monitoren dus de websites zelf 24/7. Zo bieden wij onze klanten een snelle en betrouwbare totaal service aan. Daarnaast kan je verschillende emailboxen hebben bij je domeinnaam. 

Meer weten over je professionele website laten ontwikkelen door Digital up? 

Tot slot, als u geïnteresseerd bent in het laten ontwikkelen van je eigen website, lees dan meer over webdesign of neem contact met ons op. We helpen je graag verder met het ontwikkelen van je website. 

Heb je al een professionele website voor je bedrijf maar nog problemen met je online zichtbaarheid? 

Heb je al een professionele website voor je bedrijf maar nog problemen met je online zichtbaarheid? 

Naast het ontwikkelen van je eigen websites helpen we jouw bedrijf ook met social media, zoekmachien optimalisatie om jouw bedrijf online meer zichtbaar te maken. 

Enkele websites gemaakt door Digital up:

Een vrijblijvend gesprek?