Webdesign digital up

Het handelsmerk van jouw bedrijf

Digital up is een online marketing bedrijf die gespecialiseerd is in professionele website op maat voor jouw bedrijf die afgestemd is voor jouw behoeften. Met een breed scala aan pakketten garanderen we je een professionele service op maat van jouw budget en noden. 

Professioneel webdesign

Bij Digital up bieden we verschillende soorten webdesigndiensten , zoals het ontwikkelen van website op maat en verbeteren van je online zichtbaarheid. Al onze ontwerpen voor een nieuwe website worden aangepast aan je behoeften en je online doelstellingen. 

Maak een afspraak

Service op maat

Ons team weet dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, daarom bieden we oplossingen op maat voor elke klant op basis van de individuele behoeften. We geven u geen kant-en-klaar pakket maar gaan met je aan tafel zitten en bekijken wat je nodig hebt om online te groeien met je bedrijf. Ben je kmo of zelfstandige, je kan een website laten maken bij Digital up. 

Digital up domeinnaam en hosting
oog wilt ook wat, webdesign

Wat is de meerwaarde van een website? 

Een van de belangrijkste aspecten van elke website is het ontwerp. Je website is een online visitekaartje,  een goede eerste indruk maken is belangrijk. Een goed ontworpen website ziet er niet alleen professioneeel uit maar is gemakkelijk te navigeren. Zorgt ervoor dat de potentiële klant een aangename ervaring heeft en vindt wat hij zoekt. Een professionele website moet er dus niet alleen goed uitzien, maar ook gebruiksvriendelijk zijn. Dan kan het helpen om klanten aan te trekken en de verkoop te verhogen.

Waarom je webdesign laten doen bij Digital up?

Het ontwerpen van een professionele website voor je bedrijf is geen sinecure. Met Digital up krijg je een complete service van begin tot einde, voor elk budget. 
Van ontwerp tot hosting en onderhoud. Wij zorgen voor je site, zodat je zich kan concentreren op het runnen van je bedrijf. We helpen je graag met SEO-strategieën zodat je zo hoog mogelijk in de Google-resultaten kunt komen, waardoor je meer bekendheid en betere conversiepercentage krijgt. 

sociale media beheer digital up
oog wilt ook wat, webdesign

Naast onze webdesign diensten bieden we ook tools aan voor je bedrijf online te doen slagen, zoals SEO-optimalisatie en social media marketing. Ook hosting en domeinnnaamregistratie bieden we aan.  

Omdat we weten bij Digital up dat er geen pasklare oplossing is, bieden we professioneel webdesign voor verschillende budgetten aan. Bij Digital up is kan je kiezen voor een eenmalige samenwerking voor het laten maken van een website of een langdurige relatie. Maar bij ons ben je niet verbonden aan alweer een maandelijks abonnement/contract. 

Maak een afspraak

Hoe gaan wij tewerk bij het maken van een nieuwe website? 

Na een offerte aanvraag gaan wij eerst een analyse maken van je huidige online zichtbaarheid. Na deze audit sturen we je analyse samen met een offerte. Beslis jij om je website laten maken door Digitial up dan gaan onze webdesigners aan de slag. Om tot een professioneel webdesign te komen die bij de look & feel van jouw bedrijf past maken wij voor je nieuwe website eerst 3 prototypes. Hieruit kan je dan als klant kiezen welk ontwerp het beste aansluit bij jouw bedrijf.

Heb je eenmaal gekozen dan kunnen we aan de slag om je website te maken. Wij starten met ontwerpen van de gehele nieuwe website. Je krijgt als klant van ons een persoonlijke link waar je alle aanpassingen van je nieuwe website kan volgen. Zo kan je meteen feedback geven en komen we meteen tot het resultaat die beantwoord aan de behoefte van je bedrijf. 

Zijn we klaar met het maken van je website en tovert deze een glimlach op je gezicht dan kunnen we overgaan tot het lanceren van je nieuwe website. 

Ben je overtuigd van Digital up? Vraag dan nu een offerte aan en kom te weten wat wij voor jouw budget kunnen doen. 

Deze klanten hebben overlaatst een nieuwe website laten maken door Digital up. Ontdek hun nieuwe website hier. 

Een vrijblijvend gesprek?