Onze aanpak voor jouw digitaal project

Veel ondernemers merken dat ze verdrinken in hun digitale wereld, zonder duidelijk begrip van wat ze nu moeten doen. Maar je bent niet de enige. Digital up is een team van experts die zijn opgeleid om u de juiste tools en advies te geven voor uw bedrijf, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkste is.

Verkennen

In een verkennend gesprek gaan we samen opzoek naar wat je nodig hebt en op welke manier wij je hier voor kunnen bijstaan. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen en u de juiste oplossingen te bieden die bij uw behoeften passen.
We bekijken op voorhand je huidige situatie, als er eventueel al een website bestaat analyseren we deze wat de pijnpunten en opportuniteiten zijn. We bekijken eventueel de huidige sociale media kanalen. Zo hebben we een goed zicht op de huidige situatie van je onderneming.
Wij geloven dat de sleutel tot succesvolle digitale marketing is om het vanaf het begin goed te doen. Dat betekent inzicht in de visie en aanpak, het budget, de doelen, het publiek, de producten en de cultuur van uw bedrijf. Met deze informatie kunnen we met u samenwerken om een efficiënte strategie te ontwikkelen die u zal helpen meer klanten te krijgen en de verkoop te verhogen.
We weten dat de behoeften van bedrijven variëren en altijd in ontwikkeling zijn. Daarom benaderen we elke klant op een persoonlijke manier, zodat we een oplossing op maat voor hen kunnen creëren.
Ons team zal met u samenwerken, uw vragen beantwoorden en u helpen het beste plan voor uw bedrijf te begrijpen.

onze aanpak voor jouw bedrijf - verkennen
onze aanpak voor jouw bedrijf - creatie

Creatie

Ben je overtuigd? Dan gaan wij aan de slag. We maken een plan waarbij we rekening houden met jouw doelen en behoeften. We zullen bij elke stap met je samenwerken. Zodat je tot de best mogelijke resultaten kunt behalen.
We weten hoe belangrijk het is dat uw website er goed uitziet en gebruiksvriendelijk is. We werken er hard aan om creativiteit te integreren met technische vaardigheden en kennis voor uw optimale website-ontwerpresultaten.
Wij werken niet alleen, wij werken met je samen. We willen er bij elke stap zijn, met ideeën, advies en ideeën om u te helpen slagen.
Kortom we gaan samen voor een betere online aanwezigheid om jouw bedrijf online te laten groeien.

Live

Zijn we volledig klaar met je project. Na feedbackmomenten en aanpassingen aan de hand van de feedback. Kan je project gelanceerd worden. Dit kan het online zetten zijn van de nieuwe website tot sociale media online zetten.

onze aanpak voor jouw bedrijf - live gaan
onze aanpak voor jouw bedrijf - opvolging

Opvolgen

Je hebt de eerste stappen naar je online groei gezet. Wil je in de toekomst blijven groeien? Dan kunnen wij je blijven ondersteunen en adviseren.
Dit kan aan de hand van maandelijks rapport, optimalisatie en bijsturing. Met een jaarplan waar we samen aan werken om te blijven groeien met jouw bedrijf.
Niet meteen hulp nodig maar achteraf een opfrissing of aanpassing nodig? Of toch de ‘next step’ nemen? Dan staan we nog steeds graag voor je klaar.

Ready, set , GROW!

Klaar om te groeien met jouw bedrijf?
Laat ons samenzitten en kijken hoe wij je hierbij kunnen helpen.