Wie zijn wij?

Meer dan 20 jaar ervaring in IT, internet, marketing en communicatie. Dat staat vandaag op onze teller, en daar zijn we trots op! Heb je nood aan een ervaren vakspecialist voor jouw (online) marketing en communicatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn gevestigd in Brugge, maar werkzaam over het hele land.

Wij bieden je een brede waaier van diensten aan. Gestoeld op ervaring. Opgebouwd door de jaren heen. Het digitale landschap evolueert constant. Niet makkelijk om bij te houden. Toch is het belangrijk om de digitale boot niet te missen. Wil jij online beter communiceren? Doe voortaan een beroep op Digital Up. Zij geven jouw bedrijfsimago de nodige (online) boost.

Wij volgen de marketingtrends en digitale ontwikkelingen op de voet. Zo kan jij je concentreren op wat echt telt: jouw corebusiness en jouw klanten. Ieder zijn vak. Ieder zijn eigen expertise.

We helpen je met alle online toepassingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Van website tot Facebookpagina. Van een eenvoudig onderhoud tot het volledige beheer. Onze ervaren experten, gedreven marketeers en digital natives hebben vast en zeker een antwoord voor jouw (digitale) probleem.

wie zijn wij, steven aan bureau digital up wie zijn wij digital up
wie zijn wij, jelske aan bureau digital up

Waarom Digital up

Advies op maat

Van advies tot volledige overname

Nood aan online advies op maat? Vraag maar raak, wij zoeken het voor je uit. Geef je jouw online marketing liever volledig uit handen? Dat kan ook. Bij Digital Up kan je terecht met al je online problemen.

Persoonlijke aanpak

Alle knowhow onder 1 dak

Dankzij onze ervaren experten met bewezen kwaliteiten kunnen we jouw volledige online identiteit onder handen nemen. We hebben alle knowhow in huis!

knowhow

Duurzaam partnership

Elk bedrijf is anders en heeft zijn eigen, specifieke noden. Daarom stellen we samen met jou een persoonlijk stappenplan op, volledig volgens de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Zo realiseren we probleemloos jouw online doelstellingen!

Het Digital up Team

Steven Sanders

Steven

Zaakvoeder

Jelske Sanders

Jelske

Online marketing expert

Jelske Sanders

Kjartan

Full-stack developer

Sabrina Crijns

Sabrina

Medezaakvoerder