Niets nieuws, maar zelden (goed) gebruikt

Met e-mailmarketing kun je op een simpele manier heel wat bereiken. Wanneer je regelmatig e-mailings of nieuwsbrieven uitstuurt, versterk je de band met jouw bestaande klanten en bouw je een vertrouwensrelatie op met prospecten. Persoonlijke mails naar een bepaalde groep klanten versterken die relatie zelfs nog meer.

Dienst emailmarketing
Campagnes voor je bedrijf een boost te geven

Doeltreffende campagnes

We zetten jouw e-mailcampagne op en bepalen o.a. op welke basis we nieuwsbrieven uitsturen en op welk tijdstip we ze nu het beste verzenden. Zo behalen ze gegarandeerd hun doel.

analyseren de emails, verbeteren

Interessante analyses

Daarna analyseren we samen met jou de resultaten en bekijken we waar eventueel bijgestuurd moet worden. Leerrijk wordt het zeker!

Een kleine kost die veel kan opbrengen

Wil je jouw potentiële doelgroep snel en efficiënt bereiken? Met advertenties op Facebook, Instagram, YouTube of andere sociale kanalen is dit in een klik gebeurd. Er zijn geen torenhoge marketingbudgetten voor nodig. Met een relatief klein budget ben je snel top of mind bij jouw potentiële klanten. Met onze doelgerichte aanpak weten wij precies welke kanalen voor jou het beste zijn zodat je ook met een beperkt budget goed kunt scoren. Voordat de campagne start, zetten wij alle parameters juist zodat jouw budget optimaal rendeert.

potentiele doelgroep bereiken met emailmarketing
Contactformulier digital up emailmarketing

Een vrijblijvend gesprek?