Een website, het handelsmerk van jouw bedrijf

Heb je nog geen website voor jouw bedrijf? Dan moet dat snel veranderen, want consumenten zoeken tegenwoordig vaker online naar extra informatie. Ben je online niet te vinden dan is dit een gemiste kans. Daarom ontwikkelen wij graag een kant-en-klare website, volledig op maat van jouw bedrijf.

Heb je wel al een website, maar is die verouderd? Dan analyseren we die eerst grondig en bekijken we wat voor jou nu de beste oplossing is. Na de analyse maken we het bouwplan op voor jouw nieuwe site. Samen bepalen we welke elementen zeker op de website aanwezig moeten zijn.

We geven je tot slot nog mee dat het meestal voordeliger is om een website from scratch op te bouwen dan een verouderde website aan te passen. Wat kies jij? Laat ons alvast beginnen met een verkennend gesprek.

ik wil meer informatie
over websites

Simpel prototype

In de eerste fase maken we een eenvoudig prototype van jouw website. Eenmaal de structuur op punt staat, starten we met de grafische uitwerking.

Registratie domeinnaam

Onder welke naam vinden we jou op internet terug? Een goede domeinnaam is effici├źnt en makkelijk te onthouden. Indien nodig, registreren wij zelf de nodige domeinnamen.

Ten slotte bekijken we of er nog extra zaken ontwikkeld moeten worden. Moet er bijvoorbeeld een database gekoppeld worden aan jouw website? Is er een webshop nodig of heb je andere wensen? Jij vraagt, wij bouwen.

webdesign bij Digital Up

Stel, je bent eigenaar van jouw domeinnaam op internet. Wist je dat je die ook kunt registreren als merk? Ben je daarnaast ook eigenaar van de domeinnamen van jouw verschillende producten of diensten, koppel ze dan aan jouw website.

Wij onderzoeken graag wat mogelijk is en zorgen voor de volledige afhandeling van alle formaliteiten. Alles gebeurt uiteraard in samenspraak met de klant.

ik ben geïnteresseerd.
grafisch ontwerp bij Digital Up

Het oog wil ook wat

Jouw experten in visuele communicatie dankzij jarenlange online ervaring

Een verrassende huisstijl? Of leuke infographics voor jouw website? Onze gespecialiseerde ontwerpers halen voor jou het onderste uit hun kan. Toveren het mooiste uit hun hoed. Blazen je van je sokken.

Wil je jouw marketing en communicatie op punt stellen? Laat je voortaan begeleiden door Digital Up, jouw centrale aanspreekpunt. Voor online of offline communicatie. Technisch of commercieel getint. In videovorm of geschreven. Digital Up is jouw onestopshop.Contacteer ons