Digital Up marketing diensten

We willen jouw digitale partner in crime worden!

Je wenst een uitgebreide analyse van jouw website? Of je wil jouw sociale media creatiever gaan inzetten? Ons team staat te springen om jouw online aanwezigheid een boost te geven. Een standaard antwoord op jouw probleem? Die is er gewoonweg niet. We behandelen elk project apart en werken volledig op maat van de klant.

Contacteer ons

Onze diensten

Digital Up heeft alle digitale kennis in huis. Onze digital natives kijken ernaar uit om samen met jou een digitaal pareltje te ontwikkelen!

Webdesign

Soms hebben aanpassingen nog weinig zin en bouw je beter een volledig nieuwe website. We helpen je van de strategische denkoefening tot de volledige uitwerking van de site. Resultaat? Een interactieve website op maat!

Social media

Wil je online sterk staan? Dan moet je vandaag absoluut aanwezig zijn op social media. Maar wanneer zet je nu precies welk kanaal in? Samen met jou werken we een op maat gemaakt social media plan uit dat ons meetbare resultaten aanreikt.

Online advertenties (SEA)

Bereik veel nieuwe klanten door te adverteren op Google, Facebook en andere sociale media.

E-mail Marketing

De juiste e-mails sturen naar de juiste doelgroep op precies het juiste moment: dat is nog steeds de krachtigste manier om jouw klanten te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie

Niemand kan je de eerste plaats op Google garanderen. We garanderen je wel dat jouw website met de juiste optimalisatie zo hoog mogelijk scoort.

Videomarketing

Video als ijzersterk wapen om meer te verkopen op internet. Maar voor welk type video kies jij, hoe lang mag het duren en vooral, hoe pak je het aan en met welk budget?

Weet je niet goed waar te starten?

Nog niet online aanwezig? We zetten je op de goeie weg. Behaal je nauwelijks online resultaten, maar je weet niet onmiddellijk waar bij te sturen? Dan zijn wij jouw redder in nood. Contacteer ons gerust vandaag nog. Samen bekijken we wat voor jouw bedrijf de beste online oplossingen zijn.