Blog

Blog gegevens website

Welke gegevens zijn verplicht op je website?

Ben jij wettelijk in orde? Want ook online zijn er regels van wat er allemaal vermeld moet staan op je website ook als je niets verkoopt op je website. Heb je ook een webshop ? Dan zijn er nog wat extra juridische aspecten die je zeker niet uit het ook mag verliezen.

Blog online omgaan met corona virus

Online omgaan met het coronavirus

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Moet je als bedrijf nu sluiten of kan je toch openblijven? Wat het ook is dit virus heeft toch invloed op iedereen zijn bedrijf. Hoe ga je er nu mee om? Wat moet je online doen als bedrijf? Wij maakten een kort overzichtje voor je.

Aan de slag met Instagram business

Instagram, het ideale platform om naamsbekendheid te bereiken en nieuwe producten te introduceren. Voor vele bedrijven is het echter een platform waarmee ze niet goed weten wat te doen. Nochtans is het waarschijnlijk één van de makkelijkste socialemediaplatformen om te managen. Hoe maak je nu van Instagram het best gebruik en hoe haal je het meeste uit dit platform? Lees snel verder, we geven je enkele tips om je op weg te helpen.

Winactie op Facebook do's & don'ts

Op Facebook zie je regelmatig wel eens een wedstrijd passeren. De ideale tool voor als je snel meer interactie en dus meer zichtbaarheid wil genereren. Bedrijven organiseren volop like-, deel- en winacties. Maar wist je dat je oproep tot delen eigenlijk niet is toegelaten door Facebook?

10 dingen die je niet mag doen op je Facebook bedrijfspagina  

Facebook is nog steeds het grootste sociale media netwerk in de wereld. Het perfecte platform om te connecteren met potentiële klanten. Voor veel bedrijven is hun Facebookpagina zelfs een tweede website geworden. Dit brengt ook een bepaalde druk met zich mee, want je wil Facebook toch zo correct mogelijk gebruiken. Dit blogbericht gaat over wat je vooral niet mag doen op je Facebookpagina. Enkele handige tips op een rijtje!

Meer